Mi servirebbero i seguenti articoli scientifici:
1. on-line assessment of brightness and surface kinetics during coffee roasting
J.A. Hernándeza, B. Heydb and G. Trystram
2. analysis of the heat and mass transfer during coffee batch roasting
HERNANDEZ J. A. ; HEYD B. ; IRLES C. ; VALDOVINOS B. ; TRYSTRAM G
3. prediction of brightness and surface aree kinetics during coffee roasting
HERNKNDEZ J. A. ; HEYD B. ; TRYSTRAM G.
4. heat and mass transfer during the coffee drying process
Katrin Burmester and Rudolf Eggersa
5. alternative coffee packaging: an analysis from a life cycle point of view
DE MONTE Michele ; PADOANO Elio; POZZETTO Dario
6. application of the SAFES (systematic approach to food engineering systems) methodology to
roasted coffee process
FITO P. J. ; CASTELLO M. L. ; ARGÜELLES A. ; FITO P.
Siccome il download del pdf è a pagamento, mi chiedevo se qualcuno può accedervi da rete abbonata. Dovrebbero essere dell'Elsevier e molte facoltà scientifiche vi sono abbonate.
Grazie!!!
Corsi di Laurea
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